top of page

SC flyttar in i Innovationshuset TGN 2018-01-03

Vi är nu installerade på vårt nya kontor på The Great Northern (TGN) sedan början av december och det är vi så glada över. Ett mer kreativt innovationshus får man leta efter, länge. TGN i sin helhet har en tendens att bidra med inspiration, drivkraft, gemenskap och kreativa möten där bland annat teknik, kultur, business, kommunikation och design möts. I mitten på Januari 2016 öppnades dörrarna till huset och inom kort kommer även ett café, öppet för allmänheten, att invigas. Välkommen in i värmen och låt dig inspireras av möjligheterna som erbjuds.

 

Vi sitter på Storgatan 53, våning 3 och trivs som fiskarna i vattnet. The Great Northern är ett innovationshus som erbjuder så mycket mer än bara kontorsplatser och ett värdefullt nätverk. Här finns spetskompetens inom tech och design, härifrån drivs både innovations- och start up projekt och ett helt unikt kontaktnät. Dessutom har vi på gång ett alldeles särskilt spännande projekt som kommer ta form i huset i samarbete med oss på Sabina Consulting, mer om det kommer dock i nästa år. 

Välkommen in på en kopp kaffe när som, vi visar så gärna stolt upp dom läckra eventfaciliteterna som huset har. Som sagt, våning 3 är det.  

Text: Elin Johansson

  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
bottom of page