top of page
Mask med Paintball Splash

KICK OFF 2023

Renströmsgruvan

Nu börjar nedräkningen! Årets höjdpunkt och det perfekta tillfället att stärka oss som team och ha roligt tillsammans. Dagen börjar med paintball ute i Lyckseles skogar, därefter checkar vi in på Hotell Lappland och äter en god middag tillsammans i hotellets restaurangkåta Olearys. Efter middagen njuter vi av hotellets omtalade, helt nyligt byggda SPA med flera olika pooler, bastuar, Spa-bad utomhus, upplevelseduschar, isskrubb, saltskrubb och mycket mer.

OBSERVERA! Det ingår ingen lunch, så se till att komma mätta till paintballen. Packa oömma kläder och sköna skor, samt badkläder. 

Se program och information om tider och platser nedan. Boka din plats snarast möjligt, men absolut senast den 28 April. Meddela om din respektive följer med och betala enligt anvisningar, 700 kr inkl moms/respektive.

Välkomna!
Hälsar friskvårdsteamet / Renström

 

KL 13:00
Lyckans Byastuga, se KARTA
Byastugan ligger ca 150 meter mot sjön från adress Lyckan 13, 921 91 Lycksele.
 Paintballarrangören visar er vidare till banorna. 

Nu är det dags för paintball! Arrangören förser er med paintball-gevär och bollar, vilken typ av spel det blir beror på antalet spelare. Spelet är roligt och utmanande. Under tiden spelet pågår finns lite snacks över öppen eld och dricksvatten vid byastugan. (Bör ej ses som lunch)Tidsåtgång ca 2,5- 3 timmar därefter åker vi till hotellet. 

KL 16:00
Incheckning på Hotell Lappland. Välkommen till nya, helt renoverade Hotell Lappland, en plats där man har skapat en oas för lugn och ro. Tid för ombyte och vila. 
 

KL 17:30

Middag på Olearys som ligger i Kåtan som är byggnaden bredvid hotellet.
En trevlig restaurang med miljö inspirerad av Bostons neighbourhood med avslappnad atmosfär, gott käk, sport på TV apparaterna och livemusik vissa kvällar. Här finns ett biljardbord och ett shuffleboard. Bara att slå sig ner och njuta av maten och stämningen. OSB! Dryck ingår ej.

KL 18:30

Det vi alla väntat på! Norrlands nya spadestination Sele Spa Club. Visionen med Sele Spa Club är att erbjuda en fulländad spa-upplevelse och det stora spaområdet på 1700 m2 innefattar därför hela 11 pooler, med saltvatten, kloorpool och en 20 gradig pool för den som vågar! Både torr- och ångbastu, upplevelsedusch, ute-soldäck vid älven med utomhus SPAbad, tvagnings-rum med saltskrubb, is-skrubb, vilorum med floating stolar och ett så kallat tropical room där man får möjligheten att uppleva ett tropiskt regn i fin miljö. Såklart finns gott om avkopplande ytor för att umgås och njuta av något gott att dricka. Här finns en stor och välutrustad bar, med flera goda drinkar på menyn. Kom som du är. Här ingår lån av en skön badrock, tofflor och mjuka handdukar. Du har också fri tillgång till schampo, balsam, duschtvål, lotion samt te och kall dryck. 

Därefter väntar barhäng i kåtan alternativt att stanna kvar i SPAt och njuta resten av kvällen.
Övernattning i trevliga rum inkl frukost.
 

PROGRAM

 

FRÅGOR?

Kontakta Sabina, Eventansvarig
T: 070 375 80 09 (Helst via sms)
M: sabina@sabinaconsulting.com

Uppdaterad information


Till middag denna afton serveras Baconnaise Burger med knaperstekt bacon, krämig baconnaise, picklad silverlök och krispsallad. Som tillbehör serveras pommes frites med en coleslaw på sidan.
Observera att middagen serveras i Restaurang Kåtan. Dryck ingår ej.

Ni hämtar era morgonrockar och tofflor i Spareceptionen som ligger på plan 1. Ange referens "Renström Kickoff" för att checkas av på inträdeslistan och få tillgång till SPAt. Ombytet gör ni i era rum. 

Den 27 maj är det nattklubb efter 22:00.
22.00 öppnar nattklubb på O´learys (Kåtan) 27/5, inträde 200kr.
Den 3 juni är det i dagsläget ingen nattklubb planerad utan bara vanligt pubkväll. 

För paintballen rekommenderas oömma skor och bekväma kläder/kläder efter väder, det kan eventuellt vara lite kyligt denna dag. Ni får overaller på plats. Vill även informera att det ej är tillåtet att inta alkohol innan och under spelen. 


Ingen gemensam transport. Alla tar sig för egen motor till Lyckans byastuga, men vi uppmuntrar till samåkning. 
bottom of page