top of page

Nyheter

SC rekryterar en stjärna!

Elin Johansson joinar SC som ny projektledare. Elin kommer arbeta med eventproduktion och även förstärka i befintliga och kommande konsultuppdrag. Det här är en riktig tävlingstjej för dom som missat det, så nu är vi två målmedvetna tjejer som har tänkt ta mark i eventbranschen framöver! Vi är jätteglada och taggade till tusen!
-4 okt 2017

Nästa Connections-Event äger rum på Monchique Resort & Spa i Portugal!

Samarbetet med Connections har kickat igång och nästa event är i skrivande stund planerat till Algarve i Portugal, på en av landets mest välrenommerade Hotell- och SPAa-anläggningar, nämligen MacDonald Monchique Resort & Spa.
-30 sep 2017

Sabina Consulting har fått nytt internationellt konsultuppdrag

Sabina Consulting har fått uppdraget att vara Connections förlängda arm in i Skandinavien. 
SC förser Connections med kontaktytor, branschbevakning och införsäljning. 
-29 sep 2017

Kurs via SSR

Den 11 november håller jag kurs i hur man enkelt kan samla sitt arbetsflöde, olika mappar och dokument i smidiga molntjänster. På så vis kan arbetsgrupper och kollegor på distans arbeta på ett effektivt sätt i gemensamma mappar och dela filer och arbetsmaterial mellan varandra.
Jag visar på exempel och ger konkreta verktyg för bl a virtuella möten, intranät och kommunikationsforum via molnlösningar. Kursen riktar sig mot samebyar, sameföreningar och samiska företagare.
-25 sep 2017

 

Vi åker till IBTM!

Hög tid att börja planera inför årets IBTM-mässa i Barcelona!
Vi åker som Hosted Buyers på en fantastisk mässresa till Barcelona i november. 
Redan nu är det hög tid att börja planera in alla föreläsningar, aktiviteter och möten under dagarna.
Något Du som kund vill att vi gör research på? Särskilda presentationer och nyheter Du vill att vi tar med oss hem?
(Bilden är från 2015 års IBTM-mässa)
-23 aug 2017

Förlägg Er fest på P5 i Umeå!

På plan 5 i designhotellet U&Me finns en konferenspärla med fantastiska lokaler, läcker färgsättning och bästa tekniken i norrland! P5 som namnet och förkortningen är erbjuder nu sina lokaler för festsammanhang och mingelevents! Jag får tillfället att kika in i faciliteterna och uppdatera mitt minne!
-22 aug 2017

Idag gästar vi Justin Biebers hemliga semestermål!

The 7:th room, ja så heter trädrummet i Treehotel som Justin Bieber bodde i under sin visit i svenska Lappland denna sommar.
Treehotel är ett av Sveriges mest internationellt erkända varumärken inom turism och besöksnäringen.
7 helt unikt designade trädrum, mitt uppe bland träden i svenska lappland.
Vi tackar Purna och Maja för en helt fantastisk dag!
-14 aug 2017

Jag möter upp Emily som är säljare på Clarion Sense i Luleå och får en visning av anläggningen och deras nya cabinrum, totalt 74 rum till har byggts på och hotellet har nu en totalkapacitet på 228 rum.
-10 aug 2017

Rek inför företagsevent på Skellefteå Adventure Park

Dags att reka inför ett event i höst, det blir höghöjdsbanor, relax, 3-rätters middag och festligheter inpå småtimmarna!

Nya Skellefteå Adventure Park har haft en kanonstart med många besökare och äventyrsutövare!
-27 juli 2017
 

Artikel - Norran

Rivstart för Sabinas nya bolag med uppdrag i tio länder!
Klicka på bilden för länk direkt till artikeln på Norran.se

Nordic Light renoverar

Nordic Light Hotel genomgår en renovering av rum och sällskapsytor i sommar. Man satsar på ljusare inredning, högre komfort och vill ge konferensavdelningen ett riktigt ansiktslyft!
-17 juli 2017

Site - Inspection på The Westin Dragonara Resort Malta i St Julian's

Resmålet Saint Julian’s är beläget efter kusten i den centrala delen av Malta och är en av öns populäraste semesterorter. Men även affärsresenärerna hittar hit och många konvent och större konferenser och kongresser förläggs till St Julian’s. Under 3 fullmatade dagar får vi uppleva ett litet smakprov av vad den lilla ön kan erbjuda.  
-10 juli 2017

Kort visit på Clarion Arlanda

Tack Daniella för visningen på fina Clarion Arlanda, Skandinaviens närmsta mötesplats, 414 hotellrum och 44 mötesrum. Väl värt ett besök!
-8 juli 2017

Visning Kust Hotell & Spa

Kust Hotell & Spa blir 1 år i mitten av julimånad. Ett läckert designhotell mitt i Piteå, med 97 rum, festvåning, restaurang, takterass och ett fantastiskt SPA. På andra våningen ligger en konferensavdelning med 5 trevliga mötesrum, alla lekfullt inredda med inspiration från stadens omgivning och historia. Jag får en visning av Carina, hotellchef under en dag.
-3 juli 2017

Visning på Hotell Winn i Haninge

Sveriges tillgängligaste Hotell, Hotell Winn i Haninge har nu gjort ett riktigt ansiktslyft. Totalt 115 nya fräscha rum och en helt ny konferensavdelning med 15 mötesrum. Jag är glad att kunna visa upp denna produkt i min portfölj. 
-20 juni 2017

Meet Riga välkomnar SC

Meet Riga och Aigards Smiltans möter upp mig på Riga Convention Bureau. Jag får en visning av The Pullmans, Tris Pavaru och Neigburs Hotel. Strålande väder, trevliga människor och en inspirerande lunch på 3 Pavaru. Jag kan inte begära mer av en dag i en av Europas mysigaste huvudstäder.
-9 juni 2017

Visning på nyöppnade At Six och Hobo i Stockholm

I slutet av Mars öppnade At Six och Hobo sina portar. 2 helt unika produkter ur Choice-kedjans portfölj.
Min personliga favorit blev klart Hobo som har ett annorlunda, ekologiskt koncept med egna odlingar i lobbyn, self check-in möjligheter och en egen podcast studio.
-15 maj 2017

Studieresa till Budapest

Ungerns huvudstad Budapest är den ideala mötesplatsen för konferenser och kongresser. Inte minst med tanke på att staden har ett oslagbart utbud av arkitektur, historiska monument och intressanta museum. Läs gärna vidare om studiebesöket som vi gjorde i en av Europas mest mötesintressanta huvudstäder.

Studieresa till Talinn

Talinn, en fantastisk mötesdestination som jag varmt kan rekommendera, stadskärnan är liten och gemytlig och det är lätt att hitta. Inom bekvämt gångavstånd finns det mesta inom kultur att uppleva, trevliga restauranger och medeltida gränder att strosa i. Tillgängligheten är stor med färja och flyg och man tar sig in från flyg-platsen på bara 15 min.

IBTM i Barcelona

IBTM World arrangerar årligen sin stora globala mötesmässa i Barcelona. Jag får uppleva 3 fullmatade mässdagar med spännande föredrag som varvas med mingeltillställningar, workshops, pre-tours och kundmiddagar.

Internationell mötesmässa i Wien

Mötesmässan Access bjuder in oss till pre-tour i Innsbruck med avslutande affärs- & mötesmässa i Wien.

Please reload

  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
bottom of page