top of page

         Kundresa med Scandic Hotels till 
                         Köpenhamn 
2017-11-15

Scandic Palace i Köpenhamn, över 100 år gammalt.

Under några dagar i november bjöd Scandic in till en kundresa som startade i Skåne för att slutligen ta oss ner till vackra Danmark där vi gjorde Köpenhamns gator en aning mer osäkra med våra inte så kvalificerade färdigheter när det kommer till cykel. Vädret bjöd på sol och det var otroligt härligt att hämta frisk luft och sätta kroppen i rörelse mellan hotellvisningarna.

Scandichotellen i Köpenhamn skiljer sig en del från varandra och oavsett storleken på en konferens eller annat event finns det passande lokaler. För att nämna två där kontrasterna är skarpare är Scandic Copenhagen ett av de största konferenshotellen i den danska huvudstaden och klarar av att ackommodera upp till 1100 personer. Fantastik miljö där allt är nytt och fräscht och inom gångavstånd till allt vi kan tänkas behöva. Scandic Palace bjuder på en helt annan vibe då hotellet byggdes för över 100 år sedan och man har valt att behålla den vackra, unika arkitekturen från förr. Ytorna på konferenslokalerna lämpar sig bättre för en grupp med ett minde antal deltagare. Helt klart ett charmigt hotell där vintage möter vår moderna tid.
 

Scandic Copenhagen, ett av stadens större mötes- och kongresshotell.

Välkomna till Malmös vardagsrum, koppla av i hotellets lounge med en god drink eller knappa på din lap top och njut av miljön. 
Scandic Triangeln erbjuder smarta lösningar för konferenser, föreläsningar, utställningar och stora events. Här finns fantastiska mötesfaciliteter att spela på.
Tack Marie Portefaix och Scandic Hotels för dessa dagar.


 

Copenhagen by bike!          Scandic Triangeln bjuder på fräscha lunchmenyer med juicer, smoothies och vegetariska rätter

Text & Foto: Elin Johansson

  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
bottom of page