top of page
sabina ute_edited.jpg

Meeting.

Behöver du hjälp att boka och planera er nästa konferensresa? Så kul, då har du kommit rätt!


Inom Meeting-segmentet arbetar vi med mötesplanering och möteskonsultation, både mot enstaka uppdrag såväl som långsiktiga årsavtal. Vi har samlad kompetens på över 11 år i arbetet med att boka möten och arrangera konferenser och events och vi kan säga att vi har världens roligaste jobb. Efter att ha arrangerat totalt över 550 konferenser, kick-offer, mässor och events vågar vi säga att vi har god marknadsöverblick och kännedom om Sveriges och Norges större mötesdestinationer. Vi har samarbetat med flera hundra mötesanläggningar i Sverige, Finland, Norge , Sydeuropa och även Canada.
 

I SC:s Meeting-tjänster ingår kostnadsfri förmedling av mötesbokningar mellan kund och anläggning och i just detta steget väljer många av våra kunder att addera våra tjänster vad gäller mötesadministration och logistik. Vi tror på att jobba med enkla och genomtänkta lösningar och att alltid ge kunden ett mervärde. Utöver detta erbjuder vi möteskonsultation och mötesplanering på ett mer långsiktigt plan åt kunds räkning.
 

Målsättningen med SC:s affärsidé inom Meeting är att skapa en effektivare mötesverksamhet ute hos kunderna. Våra lösningar skall frigöra mer tid för kunden och vi hoppas kunna bidra med både kunskap och kreativitet i deras mötesorganisation.

 • LinkedIn Social Icon
 • Instagram Social Icon
 • Facebook Social Icon
felicia_edited.jpg
 • LinkedIn Social Icon
 • Instagram Social Icon
 • Facebook Social Icon
Meeting
Boka möte i Tallinn

Management.

Behöver ni hjälp att förstärka ert budskap? Behöver ni rätt verktyg för att nå ut till er målgrupp?


Inom Management-segmentet arbetar vi främst med försäljnings- och marknadsuppdrag. Vi arbetar nära kundens verksamhet och agerar stöd där kunden upplever att behov finns, det kan vara allt från att ge kreativ input i marknadsplanen till att utveckla verksamhetens försäljningsstrategi. Oavsett om man upplever att tiden inte finns eller att verksamheten kanske inte utvecklas i rätt takt, så kan vi fungera som bollplank eller arbeta i verksamheten och bygga upp riktlinjer och positionera kundföretaget på marknaden. Vi riktar oss främst mot hotell-, konferens-, restaurang-, och eventbranschen, och vårt fokusområde är som sagt försäljning och marknad, men vi kan även hjälpa med andra typer av uppdrag. 

Jag är en trygg säljare som ser och tror på kundrelationen. Jag tycker inte att man ska krångla till det, riktlinjerna för att driva utvecklingen och affärerna måste vara tydligt och genomförbart och något medarbetarna tror på. Långsiktighet, resultat och arbetsglädje är några av grundstenarna i mitt arbete.
Välkommen att höra av er! /Sabina

 • LinkedIn Social Icon
 • Instagram Social Icon
 • Facebook Social Icon
Management
Media

Media.

 • LinkedIn Social Icon
 • Instagram Social Icon
 • Facebook Social Icon

Inom Media-segmentet arbetar jag själv (sabina),  på uppdrag av kund med destinationsreportage och mötesreportage. Jag bevakar vad som händer i mötesindustrin och gör intervjuer, reportage och mindre spots och förser vår målgrupp med läsvärde och nyheter från branschen.  

Jaghjälper även med olika typer av marknadstexter, det kan vara nyhetsbrev, annonstexter eller andra typer av säljande texter.

I min bakgrund har jag journalistinriktad utbildning och arbetslivserfarenhet från branschen.

 

contact.

Kontakt.

Sabina Consulting AB. Nygatan 52 A, 931 30 Skellefteå

Sabina Jonsson, Meeting Consultant/CEO

Thank you! Message received.

Phone:  +46 (0)70-3758009

Felicia Holmqvist, Meeting Consultant/Event production

Phone:  +46 (0)70-3758005

 • LinkedIn Social Icon
 • Instagram Social Icon
 • Facebook Social Icon
Sabina Jonsson, möteskonsult
bottom of page