top of page
PNG-bild_edited.png
Monokrom Konsert Instagram Inlägg (1)_ed

MED KANKBERGSGRUVAN 

25-26 nov, alt 2-3 dec 2023

Nu äntligen är det dags för årets personalfest med Kankbergsgruvan. Den 25-26/11 samt 2-3/12 blir det festligheter med julstämning. Denna gång är det Pite Havsbad som är platsen för vår sammankomst, det blir äventyrsbad och relax för de som önskar innan kvällen börjar. Kvällen bjuder på en sprakande show av Nanne Grönvall, Nadja Kasanesh och Brolle ackompanjerat av husband, detta varvat med en julinspirerad 3-rätters middag. Vi bjuder på boende i dubbelrum på hotellet för Dig och Din respektive. Visst kommer ni?

För att kunna planera festligheterna på bästa sätt vill vi att du anmäler dig senast 27/10 på knappen längre ner på denna sida. Mer information och tider finns nedan. Precis som tidigare år kommer vår eventfixare Sabina sköta alla detaljer kring bokningen. 
Vi ses, Hälsar Friskvårdsgruppen i Kankberg.

Tider och information

Kl 15:00 Incheckning Pite Havsbad. Del dubbelrum inkl frukost. 
Det är möjligt att ankomma tidigar
e och lämna bagage i bagagerum. Vi tar oss med egen transport till Havsbadet. Vi uppmuntrar till samåkning. 

Tid att bada i äventyrsbadet för de som vill, eller bara relaxa och koppla av. Kanske ta en shoppingrunda i Piteå stad. Det finns gott om parkeringsplatser utanför havsbadet. Entré till äventyrsbadet ingår även på Söndagen.


Kl 18:00 Samling i lobbyn för de som vill, mingel och barhäng. Ej obligatoriskt. Dryck köpes av er själva. Alternativt ansluter ni direkt till middagen.   

Kl 18:45 bjuds vi till bords i hotellets restaurang. Sabina hälsar välkommen och hovar oss till rätt bord. Sabina förser er med dryckesbiljetter 2 st/person.

 

Kl 19:00 Årets julshow Christmas by he Sea börjar. 

Nanne Grönvall, Nadja Kasanesh och Brolle ackompanjerat av husband bjuder på en härlig julshow. Förutom sprakande julstämning kommer artisterna komplettera sina egna hits med hyllningar till sina favoritartister som inspirerat och sporrat dem genom karriären. Missa inte Nannes fartfyllda tolkning av Tina Turner, Nadjas makalösa version av Whitney Houston och Brolles kritikerrosade tolkningar av Johnny Cash, Buddy Holly, Elvis med flera.

Showen varvas av en god julmiddag, 3-rätter.


För att Sabina Consulting skall kunna planera denna dag och kväll för oss är det viktigt att ni anmäler er så snart som möjligt, men absolut senast den 27 oktober. 
Anmäl dig på knappen "BOKA DIN PLATS" och ange om du tar med något sällskap, vilket datum du planerar att komma och om du har någon allergi. Sabina Consultings kontaktuppgifter finns längst ner på denna sida. 

Välkomna!

464131a32be92db1eb03bd70266fdd38_XL.jpg
images.jpg
Pite-havsbad-hotel-room-new-1024x683.jpg

Call 

070-3758009

Email 

Follow

  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page