top of page
Rhys-Main-press-2.jpg
180202 Mimi Werner_12A50601.jpg

SKELLEFTEÅ IDROTTSGALA 2018

Skellefteå Idrottsgala gick av stapeln den 27 oktober som en sprakande succé. Alla stadens större föreningar närvarade, Norran var på plats och bevakade arrangemanget och på scenen stod den svensk-amerikanska artisten Rhys, mello-artisten Mimi Werner och den omåttligt skellefteå-populära radioprataren och moderatorn Farao Groth. Ledde galan, ja det gjorde vår lokala förmåga, c-moore programledaren Lars Lindberg.  
En välsmakande meny med tillhörande vinpaket serverades av Verandans personal och senare på kvällen spelade DJ Widmark för ett fullpckat dansgolv. 

 

 


Vi på Sabina Consulting projektledde hela arbetet, bortsett från juryarbete, röstning och viss kommunikation som sköttes av Lars Lindberg med kollegor. Sabina Consulting bokade lokaler, tryckte menyer, dekorerade, sålde biljetter, bordsplacerade och mycket mer! Ett lyckat arrangemang som vi ser framemot att göra nästa år igen. 

Stort tack till Skellefteå Kraft, Repay Invest, Norran, Electrolux Home, Cronimet och Pauls Blommor.  Vinnarna finner du HÄR


Text o Foto: Sabina Consulting

 

IMG_2880.JPG
IMG_5601_edited.jpg
IMG_2890_edited.jpg
IMG_2913_edited.jpg
bottom of page