top of page

                          IBTM i Barcelona 2017-11-27

 

IBTM är en av världens största mässor inom MICE-segmentet. Ca 16000 branschaktörer och besökare gör visit till Barcelona varje november-månad, år efter år, för att fånga upp dom senaste nyheterna, träffa prospekt och ta del av föreläsningar, analyser och kurser. Teknik och design är precis som i övriga branscher något som växer sig starkare och starkare. Och även detta år har man inte snålat på de tekniska showrooms och föreställningar som äger rum under mässan.  

 

 

Återigen imponeras jag av denna mässa som varje år slår föregående år med stora montrar, och färgsprakande tillställningar. Tack Scandic-Hotels och Reed Expo för 3 givande dagar.
Intagningsprocessen har förändrats och det är nu hårdare än någonsin för köparna att antas till mässan, något som märks i kvalitén på årets mässa.  Utställarna är nöjda med målgruppen i köparna och det är tydligt att fler affärer sluts och att det finns större potential i köparnas grupper. Det reflekteras även på kvalitén i mötena och erbjudandena ute hos utställarna. 

Båda kvällarna spenderar jag med det härliga gänget från Scandics huvudkontor i Sthlm, Cecilia, Lena och Sina. Vi avnjuter god mat på restaurang La Camarga och 2254 Restaurant, mycket god mat och ingen lämnar borden besvikna. 
Tack för denna gång Marie, Cecilia och Lena!


 

Text: Sabina Jonsson

  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
bottom of page