top of page

CHEMWISE in Dubrovnik

12-16 September 2023

Nu börjar nedräkningen! Årets höjdpunkt och det perfekta tillfället att inviga vårt nya varumärke, stärka oss som team och uppleva denna fantastiska destination tillsammans.  
Det är dags för vår efterlängtade företagsresa och denna gång bjuder vi in er till den varma solen i Kroatien och den fascinerande staden Dubrovnik. En destination som bjuder på kultur, historia, storslagen natur och spektakulära upplevelser, men även god mat, vackra vyer, avkoppling och tid för att umgås som grupp tillsammans.

I programmet ingår även ett par arbetsmöten, med Dubrovniks klarblåa vatten utanför fönstren. Med doften av nybakad "Fritule" till eftermiddagskaffet och den varma solen som skiner på oss är jag övertygad att vi kommer ha lyckade mötestimmar. En av dagarna blir en ”vanlig” arbetsdag med kundprojekt, så kom ihåg att ta med din dator. Men självklart ska vi också få mycket tid till att umgås och skapa gemensamma minnen från Kroatien!

På denna sida hittar ni information om resan, om vårt hotell, flygtider och andra praktiska detaljer. Glöm inte att boka in dig och registrera ditt deltagande på fliken BOKA. Resan bokas och administreras av vår eventbyrå Sabina Consulting som hjälper med frågor, planering och finns som stöd inför och under resan. 

Nu laddar vi för 5 magiska septemberdagar i Kroatien.
Väl mött, 

Jenny Elfving
VD

Chemwise - White.png

Vi vill att denna företagsresa skall bli något att minnas för oss alla, en inspirerande och energiboostande resa, men även en relationsbyggande resa med fokus att stärka oss som team. Att upptäcka en ny plats tillsammans är ett bra sätt att skapa sammanhållning i gruppen, programmet denna resa bjuder på teambuildande aktiviteter, härliga och oförglömliga, men även lärorika upplevelser, kulturella inslag, historia men även avkoppling, vila, god mat och dryck och såklart lite festligheter också. Vi har valt en anläggning och olika miljöer som bjuder in till gruppdynamik och avkoppling.

Vackra Dubrovnik väntar er med sin mäktiga arkitektur, sina oslagbara vyer, kristallklara vatten, orörda och frodiga natur och ett varmt och behagligt klimat. Dubrovnik är omtalat för sina erkänt bra kök och goda mat och är en av Europas mest besökta städer. Dubrovnik är antikt, bjuder på historia och mystik, med influenser av gotiken, renässansen och barocken. Staden har med sin höga, medeltida ringmur som omger den gamla stadsdelen placerats på UNESCOS världsarvslista.
Klimatet och naturen är självklara fördelar i valet av er destination, men underskatta inte Dubrovnik och Lopuds klara och friska vatten och välbevarade marina liv. Här finns vattenaktiviteter för alla.


Vi bor på Lopud Lafodia Hotel som ligger på ön Lopud, här får vi chansen att bo lite avsides med närhet till naturen långt från stadens brus. Vår event manager Sabina tar oss med på trevliga upplevelser så som utflykter till bl a Dubrovnik Old Town, Lokrum Island mm, vi kommer njuta av färska skaldjur till middag med utsikt över adriatiska havet, strosa runt bland gränder och medeltida gator i gamla stan och kanske smita in i någon av de omtyckta grottbarerna på en god cocktail.

Boka din plats på knappen BOKA, se ovan eller till höger.
OBS! Sedan den 1 maj 2022 finns inte längre några inresebegränsningar med anledning av coronapandemin. Läs mer på Swedenabroad 

 

FÖRETAGSRESA
Med gemenskap i fokus


 
DET HÄR INGÅR:


 
 • Flyg Tur/Retur Stockholm Arlanda - Dubrovnik
  Alt Copenhagen - Dubrovnik
  Obs! Inga måltider ingår på flygresan. 

 • Flyg Tur/Retur Luleå - Stockholm Arlanda för Skellefteåborna. Samma bagageregler som nedan, dock endast 1 x 23 kg incheckat bagage.

 • 2 x 23 kg incheckat bagage

 • 1 liten väska (under sätet) I 30x20x38 cm

 • 1 handbagage (bagagehyllan) I 55x40x23 cm
  Max 10 kg*totalt

 • Transfer Tur/Retur Dubrovnik Airport - Lopud Island Lafodia Hotel

 • Boende i delat premium class room, med balkong och havsutsikt 4 nätter, 12-16/9.

 • Fri tillgång till Waterhill SPA.

 • Frukost, lunch och middag ingår resdagarma13-15/9. Den 15:e ordnas med lunch på egen hand. 

 • Utflykter och aktiviteter meddelas löpande.
   

 

Palmer

REGISTRERING

SENAST 31 MAJ

Boka dig på resan på knappen nedan. Detta för att vi skall veta säkert att du planerar att åka med. Ange passuppgifter, specialkost mm.
Sabina Consutling administerar samtliga registreringar och hanterar all information och svarar på ev frågor. 

Solnedgång från flygplansfönstret

RESPLAN

På knapparna nedan kan du finna information om resan från din hemort. Samt förslag på hur ni kan ta er med tåg till er flygplats (Ej Skellefteå)

Information inresebestämmelser Kroatien / Lägesuppdatering Covid 19
 

TISDAG 12 SEPAnkomst till Dubrovniks flygplats. Meet & Greet!
Vår abonnerade transfer väntar och tar oss vidare till Lopud Island och Lafodia Hotel. Mer info kommer. 

15:20    Samtliga passagerare från Köpenhamn tar sig med abonnerad transport (totalt ca 60 min) till Lopud Island, inkluderar abonnerad buss och egen båt-transfer från Gruz port. 

19:10    Samtliga passagerare från Stockholm tar sig med abonnerad transport (totalt ca 60 min) till Lopud Island, inkluderar abonnerad buss och egen båt-transfer från Gruz port.
21:00    När alla gäster checkat in och hunnit landa lite skålar vi in vår ankomst till Lopud Island och njuter av den vackra utsikten med ett glas prosecco (Alkoholfria alterantiv finns). Sabina välkomnar gästerna och håller en kort information, presentation och information om hotellanläggningen.
Tid för mingel för de som vill.
Övernattning i delade premium twin rum med havsutsikt.

Welcome Reception @ 11 BAR

 
Ankomst Dubrovnik

 

RMH Lopud Lafodia är en högklassig ****stjärnig SPA-resort på den charmiga ön Lopud, strax utanför Dubrovniks kust. Hotellet omges av den frodiga naturen och det azurblå medelhavet och bjuder på ett exklusivt utbud av restauranger, barer och 150 trevligt inredda rum med hög komfort. Hotellet har ett rekreations center med lyxigt spa på ca 800 kvm och en nautisk klubb med gym, tennisbanor och multifunktionella banor, utomhusgym, cykeluthyrning och de alltid tillgängliga fitness- och sportevenemangen som anordnas av underhållningsteamet på hotellet.
SPAt ligger på anläggningens sjunde våning, här finns termarium med en citrusdoftande bastu, finsk bastu med fönster, sensorisk dusch, turkiskt bad, isfontän, varmt och kallt fotbad, relaxavdelning med bekväma solstolar och en våtzon med jacuzzi och relaxavdelning inomhus med utsikt över Lopudbukten. För gruppen är det givetvis fri access till Waterhill Lafodia SPA.
Från infinitypoolen kan gruppen njuta av en unik utsikt över bukten och öns strand. På kvällen blir Eleven Bar den perfekta platsen för solnedgången innan gänget går vidare för att upptäcka nattlivet på orten. 

På Hotell Lopud Lafodia kommer ni att bo i mycket rymliga Classic Premium Room på cirka 21 m² på hotellets översta våningsplan. Rummen är försedda med balkong där du kan njuta av sommarvärmen i bekväma fåtöljer och samtidigt blicka ut över Adriatiska havet. Varje rum har en bekväm king size-säng som även kan göras om till två enkelsängar.  

 

Utöver detta har varje rum: Garderob, skrivbord, aircondition, Wi-Fi, Minibar, 55” smart TV 

Hotellet

RMH LOPUD LAFODIA****
bottom of page