top of page
Guld och vita ballonger

HÖSTFEST 2023

ANRIKNINGSVERKET

Nu börjar nedräkningen! Årets höjdpunkt och det perfekta tillfället att stärka oss som team och ha roligt tillsammans. Vi åker med gemensam transport till Lycksele och startar dagen med en rolig Dotspot i Lycksele centrum, en rolig poängjakt som innebär allt från att hitta föremål, dirigera trafiken i rondellen, gestalta frihetsgudinnan, sjunga allsång och agera turistguide. Vi samarbetar och samla så mycket poäng som möjligt. Lunch serveras på Golden Bar. Därefter checkar vi in på Hotell Lappland och njuter av hotellets omtalade, helt nyligt byggda SPA med flera olika pooler, bastuar, Spa-bad utomhus, upplevelseduschar, isskrubb, saltskrubb och mycket mer. Därefter en välsmakande 3-rätters middag med festligheter efteråt. 

Packa varma kläder och sköna skor, samt badkläder. 

Se program och information om tider och platser nedan. Boka din plats snarast möjligt, men absolut senast den 20 okt.

Välkomna!
Hälsar friskvårdsteamet / Anrikningsverket

 

PROGRAM

 

KL 10:00
Upphämtning abonnerad buss på Skellefteå Busstation.

KL 10:30

Upphämtning vid Anrikningsverket i Boliden (Anrikningsvägen 35).

KL 12:00 - 12:30
Ankomst Lycksele Centrum. Nu är det dags för lite teambuilding, ni delas in i lag och får ett brev med olika uppgifter som skall utföras.
Medtag:      Laddade mobiltelefoner
Kläder:        Efter väder, klä er för utomhusaktivitet.

Lunchen serveras på Golden Bar som ligger i centrum-området. Ni får alla lunchbiljetter som kan nyttjas när ni vill under aktiviteten. 
Tidsåtgång ca 1,5-2 timmar därefter promenerar ni till hotellet. 

Incheckning på Hotell Lappland. Välkommen till nya, helt renoverade Hotell Lappland, en plats där man har skapat en oas för lugn och ro. Tid för ombyte och vila. Ert bagage finns i bagagerummet. 

 

KL 16:00

Det vi alla väntat på! Norrlands nya spadestination Sele Spa Club. Visionen med Sele Spa Club är att erbjuda en fulländad spa-upplevelse och det stora spaområdet på 1700 m2 innefattar därför hela 11 pooler, med saltvatten, kloorpool och en 20 gradig pool för den som vågar! Både torr- och ångbastu, upplevelsedusch, ute-soldäck vid älven med utomhus SPAbad, tvagnings-rum med saltskrubb, is-skrubb, vilorum med floating stolar och ett så kallat tropical room där man får möjligheten att uppleva ett tropiskt regn i fin miljö. Såklart finns gott om avkopplande ytor för att umgås och njuta av något gott att dricka. Här finns en stor och välutrustad bar, med flera goda drinkar på menyn. Kom som du är. Här ingår lån av en skön badrock, tofflor och mjuka handdukar. Du har också fri tillgång till schampo, balsam, duschtvål, lotion samt te och kall dryck. 

KL 19:00
Middag i restaurangen på Hotell Lappland. 

MENY

Förrätt:

Varmrökt lax cylinder, Chevrè, picklad steklök samt citronolja

Varmrätt:

Citronbakad Kalvytter, Smörad morot, bakad tomat, citronsmörsås

Efterrätt:

Vaniljpannacotta toppad med bär
Inkl 1 gl dryck. 


Övernattning i trevliga rum inkl frukost.

     Att tänka på

Medtag varma och ordentliga kläder för aktiviteten.
Den är inte fysiskt krävande alls, men vi vistas utomhus större delen av aktiviteten.

Lunchen serveras från 12:00 och middagen serveras 19:00, packa med frukt eller mellanmål om du vet med dig att du kan bli hungir på eftermiddagen.

Packa badkläder.   

Efter att bussen har lämnat er i Lycksele centrum så åker den tillbaka och lämnar ert bagage på hotellet i hotellrummet. 

FRÅGOR?

Kontakta Sabina, Eventansvarig
T: 070 375 80 09 (Helst via sms)
M: sabina@sabinaconsulting.com
bottom of page