top of page
compete2.jpg
compete1.jpg
compete2.jpg

Hey There

Nu är det dags för anrikningsverkets höstfest! Den 22 oktober har vi bokat spel, nöje och barhäng på nya Compete Sports Bar, med härlig middagsbuffé, god dryck och därefter boende på Hotell Malmia. Visst kommer du? Och visst bjuder du med din respektive?

För att kunna planera festligheterna på bästa sätt vill vi att du anmäler dig på knappen längre ner på denna sida. Mer information och tider finns nedan. 
Vi ses, Hälsar Friskvårdsgruppen & Sabina Consulting

Höstfest med Anrikningsverket

Tider och information

Kl 15:00 samlas vi på Compete Sports Bar. Det är dags för teambuilding under sociala och avslappnade former. Upplev nya Compete Sports Bar på hela 1600 kvm, där vi kan spela shuffleboard, fussball, pingis, golf, biljard och dart. Fritt spel gäller under 2 timmars tid då anläggningen är abonnerad för oss, servering av goda drycker i baren, musik och härligt häng. Därefter serveras en smakrik middagsbuffé inkl dryck. 

HITTA TILL COMPETE SPORTS BAR Södra Järnvägsgatan, samma hus som Karamelltågets nya lokaler, ingång på baksidan. 


Sabina Consulting som hjälper med bokning och samordning försöker lösa så att vi kan checka in innan vi besöker Compete. Detta meddelas via mail i sådana fall.

HITTA TILL MALMIA HOTELL Frågor rörande parkering, öppettider mm kan tas direkt med hotellet; Telefon 0910 - 732500

Vi tar oss för egen maskin in till stan och uppmuntrar till samåkning. 
För att Sabina Consulting skall kunna planera denna dag och kväll för oss är det viktigt att ni anmäler er så snart som möjligt, men absolut senast den 17 oktober. 
Anmäl dig på knappen "BOKA DIN PLATS" och ange om du tar med något sällskap, vilket datum du planerar att komma och om du har någon allergi. Sabina Consultings kontaktuppgifter finns längst ner på denna sida. 

Välkomna!

compete4.jpg
2207190000016m9yzBA05_R_960_960_R5_D.webp
compete3.jpg

Call 

070-3758009

Email 

Follow

  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page